Voor de kinderen willen wij een veilige en vertrouwde plek zijn waar zij zich prettig voelen en graag naar toe komen om hun vriendjes en vriendinnetjes te zien. Maar ook voor ouders vinden wij het belangrijk dat zij hun kinderen met een gerust hart weg kunnen brengen. Wij willen een omgeving bieden waarin de kinderen zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en waar rekening wordt gehouden met hun karakter, aanleg, talenten en capaciteiten.


Bij de bso vinden wij het allerbelangrijkste voor de kinderen om te kunnen ontspannen na een drukke dag op school. Ieder kind doet dit op zijn eigen manier, de een speelt graag samen met andere kinderen en de ander trekt zich liever even terug. Het ene kind wil even rustig kletsen over de schooldag, terwijl het andere kind niet kan wachten om te gaan spelen. Aan ons de taak om hier een gulden middenweg in te vinden en iedereen een leuke tijd te bezorgen! 

Dit gebeurt vanzelf al voor een deel doordat onze ruimtes gezellig en uitdagend ingericht zijn met fijne hoeken om in te spelen, een bank om op te relaxen en een grote tafel om aan te knutselen, spelletjes te doen of gewoon te kletsen met alle vriendjes die er zijn. 

Natuurlijk is er voor alle leeftijden wat te ontdekken en te doen, er is een divers aanbod aan speelgoed wat kinderen uitdaagt om te gaan spelen. Of je nou van bouwen, knutselen of lezen houdt; er is voor iedereen wat leuks te doen! Zelfs als kinderen alvast wat van hun huiswerk willen gaan maken is dat geen probleem, we zorgen voor een rustig plekje en helpen hen wanneer dat nodig is. En uiteraard zorgen we op tijd voor wat beweging en gaan we regelmatig buiten spelen.

Uiteindelijk hebben wij maar één doel en dat is de kinderen een leuke tijd bezorgen!